martes, enero 16, 2007

AMICS DE LA FOGUERA DE SANT ANTONI

Salutacions cordials, amics:

S'acosta Sant Antoni i espere que ens retrobem com tots els anys al voltant de la monumental Foguera que “Els Clavaris” munten a la Plaça de l'Ajuntament i que Amador pega foc magistralment per a calfar la nit i anunciar que l'hivern ha arribat de veritat. La “Fesolà” condimentada per Juanito “El Guarda” calfa també les panxes mentrimentres el vi del barril fa també el seu per a anar caldejant l'ambient…Una nit volguda i esperada per tots els elianers.
Però venim observant que als últims anys la Foguera es queda sola al poc de repartir el saborós i típic guisat. La gent es dispersa pels bars o es retira a les seues llars o altres llocs en tant que uns altres recordem amb enyorança la festa sana que antany continuava entorn de les brases amb all i oli, torrà de creïlles i cansalada que feien que la xarrada amigable continues abrigada pel cant espontani o quelcom arpegi guitarrer…
Per això proposem anomenar-nos “Amics de la Foguera de Sant Antoni” i aprofitem el bon fer i treball de “Els Clavaris” muntant nostra pròpia festa.

Que cada grup que ho desitge es porte la seua tauleta de càmping i organitze la seua festeta particular: que continue torrant botifarres o creïlles, que porte també llandes de conserva i picoteig divers, cava i begudes per a compartir amb amics i allargar un poc més la nit en bona companya mentre les volves de cendra continuen il·luminant la fosca i entranyable nit.

No és una proposta d'associació ni club. Només una idea perquè la Foguera no es quede sola tan prompte. Una idea per a prolongar un poc més una nit màgica. Una idea perquè cadascú li done la forma que crega més convenient però que pot aportar una companyia a la Foguera entre coneguts i desconeguts compartint viandes, glops i conversa desenfadada… Que no es consumisca sola.

DISSABTE 20, FOGUERA DE SANT ANTONI:
PORTA'T TAULA, CADIRETES, LES TEUES APETÈNCIES GASTRONÒMIQUES, BEGUDES I AMICS. AL COSTAT DE LA FOGUERA ENS TROBAREM TOTS

AMICS DE LA FOGUERA DE SANT ANTONI

No hay comentarios: