jueves, julio 12, 2007

Reunión con el Presidente de la Confederación Hidrográfica del Júcar

Aquesta vesprada amb la “Coordinadora en Defensa de los Bosques del Túria”, he participat en una reunió en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, per a que ens presentara el seu President, Juan José Moragues, el projecte del Parc Fluvial del Túria. Aquest projecte ha vengut treballant-se en els darrers anys, amb una participació cívica molt alta (institucions públiques, privades i associacions de ciutadans).

El riu Túria es un eix natural que vertebra la nostra Comarca, des de la partida de la Pea (Vilamarxant) fins a Mislata. Els espais protegits son el paratge natural de les Rodanes, les muntanyes de la Pea i tot el Bosc de la Vallesa.


Les actuacions del projecte disminuiran el deteriorament ambiental de la zona, i milloraran el seu valor ecològic, paisatgístic i socicultural. A més a més, es potenciarà ambientalment la ribera i els seus espais, i es frenarà el procés de contaminació del riu millorant la qualitat de les aigües. El parc fluvial passarà pels termes municipals de Mislata, Quart de Poblet, Manises, Paterna, Ribarroja del Túria, L’Eliana i Benaguasil.




José María Angel. Alcalde de L'Eliana

Fuente Bitácora de José María
Noticias anteriores relacionadas:

No hay comentarios: